Big Bacon-ateria
Big Bacon-ateria
Big Bacon-ateria Kahdella pihvillä varusteltu reilu hampurilainen sisältää kotimaista pekonia ja kananmunaa. Ateria sisältää 0,5l juoman, jättiranskalaiset ja dipin.
12,25  Valitse
Big PaPa-ateria
Big PaPa-ateria
Big PaPa-ateria Reilu Papa-hampurilainen isommassa koossa ja kahdella pihvillä. Ateria sisältää 0,5l juoman, jättiranskalaiset ja dipin.
12,25  Valitse
BaBy-ateria
BaBy-ateria
BaBy-ateria Baby on perheen pienimmille maistuva klassikkohampurilainen. Baby-ateriaan saa valita joko hampurilaisen, isot ranskalaiset, dipin ja 0,4 l juoman tai isot ranskalaiset, 5 kananugettia, dipin ja 0,4 l juoman.
6,00  Valitse
Bacon-ateria
Bacon-ateria
Bacon-ateria Täyteläinen ja tuhti pekonihampurilainen saa makunsa kotimaisesta pekonista ja kananmunasta. Ateria sisältää 0,4l juoman, isot ranskalaiset ja dipin.
9,25  Valitse
Kana-ateria
Kana-ateria
Kana-ateria Kevyempi herkku, jossa maistuu rapea kanapihvi ja raikkaat kasvikset. Ateria sisältää 0,4l juoman, isot ranskalaiset ja dipin.
8,95  Valitse
Talon pekonihampurilaisateria
Talon pekonihampurilaisateria
Pekonihampurilainen, ranskalaiset, dippi ja 0,4l juoma.
11,90  Valitse
Talon hampurilaisateria
Talon hampurilaisateria
Hampurilainen, ranskalaiset, dippi ja 0,4l juoma. Valitsemasi dippi sisältyy hintaan. Vaihtoehdot: talon oma valkosipuli, talon oma aurajuusto, talon oma chili, BBQ, remoulade.
10,90  Valitse
Talon juustoateria
Talon juustoateria
Juustohampurilainen, ranskalaiset, dippi ja 0,4l juoma. Valitsemasi dippi sisältyy hintaan. Vaihtoehdot: talon oma valkosipuli, talon oma aurajuusto, talon oma chili, BBQ, remoulade.
8,90  Valitse