Ruokatilaukset tulee tehdä klo. 21.00 mennessä!

Big MaMa-ateria
Big MaMa-ateria
Big MaMa-ateria Kaikkien hampurilaisten äiti. Rakastetuin hampurilaisemme isommassa koossa. Ateria sisältää 0,5l juoman, jättiranskalaiset ja dipin.
12,25  Valitse
Premium-ateria
Premium-ateria
Premium-ateria Premium-hampurilainen on herkuttelijan valinta. Kaksi 120 gramman premium-pihviä nostavat hampurilaisen uudelle tasolle. Ateria sisältää 0,5l juoman, jättiranskalaiset ja dipin.
12,95  Valitse
PaPa-ateria
PaPa-ateria
Papa-ateria PaPa on grilliklassikko Rollsin tapaan: tuhti hampurilainen, jota raikastaa ananas. Ateria sisältää 0,4l juoman, isot ranskalaiset ja dipin.
10,25  Valitse
MaMa-ateria
MaMa-ateria
MaMa-ateria Rollsin rakastetuin hampurilainen. Mama on pysynyt listallamme aina Rollsin alkuajoista lähtien. Ateria sisältää 0,4l juoman, isot ranskalaiset ja dipin.
9,25  Valitse
Kebab-ateria
Kebab-ateria
Kebab-ateria Tässä hampurilaisessa yhdistyvät amerikkalaisen ja Lähi-idän keittiöiden parhaat puolet, pohjalaisella twistillä. Ateria sisältää 0,4l juoman, isot ranskalaiset ja dipin.
9,45  Valitse
Big Bacon-ateria
Big Bacon-ateria
Big Bacon-ateria Kahdella pihvillä varusteltu reilu hampurilainen sisältää kotimaista pekonia ja kananmunaa. Ateria sisältää 0,5l juoman, jättiranskalaiset ja dipin.
12,25  Valitse
Big PaPa-ateria
Big PaPa-ateria
Big PaPa-ateria Reilu Papa-hampurilainen isommassa koossa ja kahdella pihvillä. Ateria sisältää 0,5l juoman, jättiranskalaiset ja dipin.
12,25  Valitse
BaBy-ateria
BaBy-ateria
BaBy-ateria Baby on perheen pienimmille maistuva klassikkohampurilainen. Baby-ateriaan saa valita joko hampurilaisen, isot ranskalaiset, dipin ja 0,4 l juoman tai isot ranskalaiset, 5 kananugettia, dipin ja 0,4 l juoman.
6,00  Valitse
Bacon-ateria
Bacon-ateria
Bacon-ateria Täyteläinen ja tuhti pekonihampurilainen saa makunsa kotimaisesta pekonista ja kananmunasta. Ateria sisältää 0,4l juoman, isot ranskalaiset ja dipin.
9,25  Valitse
Kana-ateria
Kana-ateria
Kana-ateria Kevyempi herkku, jossa maistuu rapea kanapihvi ja raikkaat kasvikset. Ateria sisältää 0,4l juoman, isot ranskalaiset ja dipin.
8,95  Valitse